Dikdörtgen Dolu Demir Ağırlıkları

Dikdörtgen Dolu Demir Ağırlıkları

Demir çelik sektörü dünya üzerinde vazgeçilmez bir yere sahiptir. Bu sektörde dikdörtgen dolu demir ağırlıkları gibi inovasyonlar sektörün iş dünyasındaki yerini prestijli hale getiriyor. Üretim yöntemlerinde ve ürün çeşitliliğinde yapılan yenilikler demir çelik sektörünün gelişerek devam etmesini sağlıyor. Kare dolu demir olarak üretilen yenilik ebatlarda küçük bir değişim yapılarak dikdörtgen dolu demiri doğurmuştur. Demir çelik sektöründeki bu yeni ürünler demiryolu sektöründen inşaat sektörüne birçok alanda kullanılan ürünlerdir. Üretim proseslerinde sağladıkları esneklik sayesinde kazanılan zaman kar olarak geri dönmektedir. Gelişen teknoloji demir çelik sektöründe yeni buluşlar ve çeşitlilikler olarak ortaya çıkıyor. Yapılan yenilikler üretici ve kullanım alanı açısından gelişim sağlıyor.

Dikdörtgen Dolu Demir Ağırlıkları Nasıl Yapılır?

Demir çelik sektöründe bir yenilik olarak karşımıza çıkan dikdörtgen dolu demir ağırlıkları soğuk çekme yöntemi ile elde edilir. Soğuk çekme işlemi, sıcak çekme yapılan demirin sonrasında tekrar işlenmesi ile elde ediliyor. Sıcak çekme işlemi yapıldıktan sonra demirin yüzeyi kumlama yöntemi ile temizlenir. Temizleme işleminden sonra ürün malzeme yataklarına yatırılarak istenilen kalibrede çekilir. Dayanıklılığın sağlanması için ürün rulo ve presler içerisinden geçirilir. Düzleştirme işlemi sonrasında ürün istenilen ölçülerde kesilir. Kullanılacağı alana uygun olarak şekillendirme işlemine geçilir. Müşterinin isteği doğrultusunda kare, dikdörtgen, altıgen, yuvarlak şekillerde milimetrik olarak köşelendirilir. Ürünün şekil aşaması tamamlandıktan sonra malzemenin dayanıklı bir hale getirilmesi amacıyla ısıtma işlemi uygulanır. Tüm bu aşamaların sonunda ürün kullanıma hazırdır.

Dikdörtgen Dolu Demir Ağırlıkları Hizmeti

Dikdörtgen dolu demir ağırlıkları, demiryolu sektöründe ray demiri, inşaat sektöründe kolon demiri ve birçok sektörde yardımcı eleman olarak kullanılır. İstenildiği zaman yeniden şekil verilebilme özelliği ürünü üstün kılan özelliklerden biridir. Soğuk çekme yöntemi ile üretilen dikdörtgen dolu demir ağırlıkları esnek olduğu kadar çok sağlan bir malzeme ile üretilir. Firmamız yılların verdiği tecrübe ve profesyonel çalışma anlayışı ile demir çelik sektöründe hizmet veriyor. Dikdörtgen dolu demir ağırlıkları ve daha birçok ürünü en mükemmel hali ile firmamızdan temin edebilirsiniz. Uluslar arası ve yerel standartlarda ürünlerimiz ile hizmetinizdeyiz.