Ray Açıklığı

Ray Açıklığı

Günümüzde birçok amaç için kullanılan raylar, ileri teknolojik özelliklere sahip ve son derece dayanıklı özelliklerle üretilmektedir. Dünyanın birçok yerinde standartlara uyularak gerçekleştirilen ray üretimi, farklı ölçü ve aralıklarla kurulumu gerçekleştirilmektedir. Ray metre aralıkları da projeye göre değişiklik göstermektedir.

Ray Açıklığı Ölçüleri Nelerdir?

S7 ray özelliğine baktığımızda 6.75 kg/metrede üretimi gerçekleşmektedir. S10 rayın ise 10 kg/metre, S14 14 kg/metre, S18 18.3 kg/metrede üretilmektedir. Günümüzde en çok tercih edilen ray özelliklerine baktığımızda S20 19.8 kg/metre olarak ve S30 ise 30 kg/metrede üretimi gerçekleşmektedir. Uluslar arası standartların dışına çıkmadan sizde çeşitli ray açıklığı ölçülerinden yararlanarak birçok ray demir siparişi vermek için firmamızı tercih edebilirsiniz. Kullanım amacına göre farklı ölçülerle üretilen ve satışa sunulan ray demirleri, bağlantı elamanlarına kadar birçok çeşitte satışa sunuluyor.

Demir Yolu Üretimi Ve Kullanım Amaçları

Son dönemlerde ileri teknolojik imkanlardan yararlanılarak gerçekleştirilen ray üretimleri, günümüzde kullanım amacına göre üretiliyor. Hafif baskı uygulanacak amaçlar için tercih edilen raylarla, lojistik amacı tercih edilen demir yolu raylarının kalitesi ve ölçüleri farklılık gösteriyor. Kurulumunun yapılacağı bölgenin mevsimsel şartlarından tutunda bölgenin yol yapımına uygun olarak ray seçimi yapılmalıdır. Bu konuda deneyimli firmamız, Avrupa ve dünya standartlarına uygun ray açıklığı ve özelliklerine göre seçim yapmalıdır. Sizde profesyonel hizmet sunan firmamızın üretmiş olduğu ray demirleri ve ray bağlantı elamanları hakkında bilgi edinmek isterseniz, firmamız ile 7/24 iletişime geçebilirsiniz.

Firmamızın Profesyonel Hizmetlerinden Yararlanın

Kullanım amaçlarına göre üretilen ray demirleri, yolcu taşımacılığında farklı ölçülerde olurken, lojistik ve taşıma için kullanılan ray kalite ve ölçüleri farklı ebat ve kalitelerde üretimi gerçekleşmektedir. Sizde uzman çalışanlarımız ile ileri teknolojik imkanlardan yararlanarak sunmuş olduğumuz ray demirleri ve bağlantı elamanları hakkında birçok bilgiye firmamız tarafından ulaşabilirsiniz. Profesyonel hizmet kalitemizden taviz vermeden sürdürmüş olduğumuz hizmetlerden sizde yararlanmak isterseniz, çağrı merkez numaramızdan bize ulaşabilir, güvenle ray demir ve bağlantı elamanları siparişlerinizi geçebilirsiniz. Projeniz için en ideal ray açıklığı taleplerinize uygun şekilde üretim yaparak kısa sürede ürünlerimizi teslim etmekteyiz.