Kare Dolu Demir Fiyatları

Kare Dolu Demir Fiyatları

kare dolu demir

Kare dolu demiri alırken dikkat edilmesi gereken en önemli konu, elbette soğuk çekme işleminden geçmiş olması.Soğuk çekme işlemi de bir standarda sahip. Yalnızca EN 10278 SJG355 kalitesindeki malzemeler soğuk çekme işlemi görebiliyor. Bu da kare dolu demirin yalnızca bu standartlara sahip bir malzemeden üretilebileceği anlamı taşıyor.

Demir çelik uygulama alanlarında önemli derecede esneklik sağlayan bu malzemenin fiyatına gelince. Aslında kolayca ve seri olarak üretilebilmesi, bu ürünün en büyük avantajı. Bu sayede üreticisine zaman kaybı yaşatmıyor. Bilakis, hazır kalıplar içinde kolaylıkla işlenebiliyor. Yalnızca soğuk çekme işleminden kaynaklı bir zaman kaybı yaşanabiliyor. Fakat büyük oranlarda üretim yapanlar için bu işlem de fazla zaman almıyor.

Yunus Emre Baykal markası olarak, demir çelik ve ray sistemleri konusunda ülke bazında bilinen bir firmayız. Dolayısıyla pek çok sanayicimiz ve üreticimiz bu konularda öncelikle bizimle irtibata geçiyor. Bu da üretim kapasitemizi yukarı çekmemizi ve ürünlerimizi seri bir şekilde üretmemizi sağlıyor.

Seri şekilde yaptığımız üretim, fiyatlarımıza da negatif yönde yansıyor. Ürün fiyatlarımızı piyasa fiyatlarının altına çekebilmemizi sağlıyor. Sanayicilerimize üretim proseslerinde esneklik kazandırırken, ücret konusunda da esneklik sağlayabiliyoruz. Bu da bizi sürekli olarak bir adım önde tutuyor. Ürettiğimiz soğuk çekim kare dolu demir ve dikdörtgen dolu demir fiyatları için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.