Ray Demiri Ağırlıkları

Ray Demiri Ağırlıkları

Ray demiri, tren, tramvay, vinç üretimi yapan firmalar, mermer makine üreticileri, maden ocak işletmeleri, tuğla, çimento, seramik, şeker fabrikaları, kule vinç firmaları, denizcilik sektörü, gemi üreticileri olan tersanelere makine üreten firmalar, liman işletmeleri gibi alanlarda kullanılan bir demir çelik ürünüdür. Ray demiri ağırlıkları kullanılacağı alana uygun olacak şekilde belirlenir. Ray demiri ürünleri olan hafif raylar, orta ağırlıktaki raylar, tren rayları, vinç rayları, maden ve tünel tahkimat profilleri, soğuk çekim kare dolu demir çelik malzemeler, soğuk çekim dikdörtgen dolu demir çelik malzemeler ve ray bağlantı elemanları her biri farklı ağırlık oranları ile üretilir. Bu ray çeşitlerinin hepsinin kendine özel ağırlık ölçüleri vardır.

Ray Demiri Ağırlık Oranları

Ray demiri çeşitlerine göre ray demiri ağırlıkları farklılık gösterir. Hafif raylar, normal ağırlığı metre başına 30 kilogramdan düşük veya 30 kilograma eşit olan raylardır. Başlıca hafif raylar; S7, S10, S14, S18, S20, S24, S 30 modelleridir. Orta ağırlıktaki raylar, normal ağırlığı metre başına 30 kilogramın üzerinde olan raylardır. Başlıca EN standardındaki orta ağırlıktaki ray çeşitleri; S33, 36E2, 46E2, S49, 50E1 modelleridir. Ray demirinin kullanım alanına ve uzunluk ölçüsüne orantılı olarak ray demiri ağırlığı oluşur. Tren raylarında veya vinç raylarında kullanılan demir ağırlığı uzunluk ölçülerine göre değişir.

Ray Demiri Hizmeti

Ray demiri alanında istenilen ölçü ve ağırlığa göre imalat yapan firmamız yılların verdiği tecrübe ve profesyonel çalışma prensibi ile çalışmalarına devam etmektedir. Firmamız ray demiri siparişlerinde uzman mühendisleri ile istenilen alana uygun projelendirmeyi yaparak imalatı gerçekleştirir. Uluslar arası ve yerel standartlara uygun ray demiri imalat ve satışı yapan firmamız kaliteden ödün vermeden çalışır. En kaliteli ray demiri en uygun projeler ile en yeni teknoloji kullanılarak imal edilir. Ray demiri ağırlıkları demirin kullanılacağı alana ve uzunluk ölçülerine uygun olarak uzmanlarımız tarafından belirlenir. Her model ve çeşitte ray demiri üretimi için firmamızdan bu hizmeti alabilirsiniz. Dünya ve Türkiye standartlarında tüm belgelerimiz ile ray demiri ve diğer demir çelik ürünlerimiz ile hizmetinizdeyiz.